Tijdelijk gratis verzending vanaf 99 euro!
Droogzijde boeketten vanaf 129 euro!
Zet jouw datum op tijd vast bij ons.
Vandaag besteld voor 16:00, morgen in huis!
 • Nederlands
 • PAMPASKONING PAMPAS XTREE | PAMPAS KERSTBOOM

  Terug naar overzicht

  3.888,00 Incl. btw

  (0)

  De prachtige PAMPAS Xtree, geïntroduceerd in november 2021 waar de eerste Pampas kerstboom een plaatsje kreeg bij LOFBOUTIQUE. Een mega trend en de meest exclusive kerstboom die er bestaat. Een echt decoratiestuk voor de feestdagen.

  Directe checkout

  • Op voorraad Gratis verzending Nu tijdelijk gratis verzending bij besteding vanaf 99 euro!
  • 1-2 dagen

  Productomschrijving

  Deze kerstboom is misschien de grootste trend rondom kerst. De eerste pampas kerstboom is door ons geïntroduceerd  en heeft toen een plaatsje gekregen bij LOFBoutique. De trend was gezet en het was meteen duidelijk, deze boom is niet bedoeld voor een ieder. Deze prachtige kerstboom komt tot zijn recht bij een modern, warm en chic interieur. Elegant zoals elk kunstwerk van PAMPASKONING. De PAMPAS Xtree is een kerstboom die vele ogen trekt en voor de liefhebber die kerst graag groot en extra aanpakt is dit een must-have voor komende jaren.

  De pampas kerstboom is viraal gegaan op TikTok door ons en wij zijn de enige leverancier in Nederland die dit maatwerk kunnen leveren aan huis. De PAMPAS Xtree van PAMPASKONING, daar gaat het om. Reserveringen van de kerstboom staan open tot oktober voor genoemde pre-sale prijs. Na aankoop neem ik contact met jou op om een datum te prikken voor het opzetten van de boom.

  Reviews Schrijf je eigen review

  0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

   PAMPASKONING / 5 - Reviews @