Tijdelijk gratis verzending vanaf 99 euro!
Droogzijde boeketten vanaf 129 euro!
Zet jouw datum op tijd vast bij ons.
Vandaag besteld voor 16:00, morgen in huis!
 • Nederlands
 • BRUILOFT

  Bruiloft styling, decoratie en planning. Laat jouw droomwedding uitkomen met PAMPASKONING,

  Ben jij aan het oriënteren of volop aan het plannen voor jouw bruiloft? Dan zal dat de reden zijn waarom je een kijkje neemt op mijn website. Dat is de eerste stap in de goeie richting. Ik ben gespecialiseerd in bruiloft decoratie. Echter beperk ik mij niet tot alleen decoratie. Bij het inschakelen van PAMPASKONING voor jouw bruiloft is mijn bedoeling dat er vele lasten van jouw schouders vallen. Het "regelen" mag jij zoveel mogelijk aan mij over laten.

  Beperk jouzelf vooral niet in de mogelijkheden als jij kiest voor PAMPASKONING. Ik vind het belangrijk dat jouw bruiloft van A tot Z vlekkeloos verloopt. Alles is mogelijk, zo niet regel ik de juiste middelen om het mogelijk te maken.

  PLANNING

  Ik ben geen weddingplanner, wel vang ik een groot deel van de planning op. Dit omdat decoratie een belangrijk aspect is voor de gehele setting op jouw bruiloft. Dat betekend dat mijn rol in het draaiboek gepaard gaat met alles wat er aan het uiterlijk van de bruiloft moet gebeuren. Hiermee bedoel ik dat je bij mij terecht kan voor een wedding stage, table-setting, maar ook voor een bruidsboeket of welkomstbord. Om dit allemaal bij verschillende stylisten te regelen daar gaat tijd in zitten, dat geregel en tijd vang ik voor jou op.

  Jouw datum is erg belangrijk, zet deze op tijd vast voor jouzelf. Zo weet je in ieder geval waar je naar toe werkt. Als de datum bekend is en jij hebt mij ingeschakeld dan mag je er 100% zeker van zijn dat jouw bruiloft een succes wordt!

  PAMPASKONING / 5 - Reviews @