Tijdelijk gratis verzending vanaf 99 euro!
Droogzijde boeketten vanaf 129 euro!
Zet jouw datum op tijd vast bij ons.
Vandaag besteld voor 16:00, morgen in huis!
 • Nederlands
 • ZAKELIJKE EVENT

  Voor een zakelijke event of bedrijfsfeestje ben je bij PAMPASKONING op het juiste adres. Boek voor planning, styling en decoratie van jouw zakelijke gelegenheid.

  Wil jij graag een bedrijfsfeestje of zakelijke gelegenheid net wat leuker aanpakken dan voorheen, dan ben je op de juiste weg. Ik kan voorzien in de planning, decoratie en arrangeren van alle andere benodigdheden voor een geslaagde bedrijfsfeest. Een zakelijke gelegenheid is bedoelt om naast de drukke taken op het werk ook te kunnen ontspannen en genieten in klasse en dat samen met jouw zakenpartners of medewerkers. 

  Voor het plannen van jouw zakelijke gelegenheid of bedrijfsfeest is het belangrijk dat ik een datum heb om mee te werken en de locatie. Verder vraag ik jou wat jou wensen zijn en gebaseerd op die informatie ga ik voor jou aan de slag.

  Zoals je op deze website en mijn social media kanalen kunt zien is onze style erg elegant en chique. Is dat de stijl die jij voor ogen hebt aarzel dan niet om een datum bij mij vast te zetten. 

  Als ondernemer kan ik uit ervaring spreken dat ik graag in zee ga met mensen waarop ik kan rekenen. In dit geval kan jij op mij rekenen en zorg ik ervoor dat er een last van jouw schouders valt wat betreft het regelen van het feestje. 

  Neem telefonisch contact op of mail voor een offerte op maat.

  PAMPASKONING / 5 - Reviews @