Tijdelijk gratis verzending vanaf 99 euro!
Droogzijde boeketten vanaf 129 euro!
Zet jouw datum op tijd vast bij ons.
Vandaag besteld voor 16:00, morgen in huis!
 • Nederlands
 • OVER ONS

  Wie is PAMPASKONING? Een jonge droogbloemenspecialist met een passie voor kunst en creativiteit. Het is jullie vast niet voorbij gegaan dat droogbloemen onmisbaar zijn in deze tijd. Of je nou houdt van subtiel of een boho liefhebber bent, droogbloemen zijn helemaal in.

  Het concept PAMPASKONING is ontstaan uit perfectionisme! Dat iedereen gek is op Pampas dat is al wat jaartjes zo, maar ik wil mijzelf onderscheiden in de soorten droogbloemen die er zijn en met name Pampasgras. Het was voor mij duidelijk om niet te werken met bloemen die zijn geïmporteerd mede door de kwaliteit. Hierdoor ben ik gaan experimenteren met bestaande soorten bloemen van Hollandse bodem en wist ik mijzelf gauw te specialiseren in de diverse soorten Pampas. In samenwerking met Hollandse kwekers zorgen ik voor de meest Fluffy variant die er bestaat.

  Dat de pluimen schitterend zijn en zichzelf verkopen dat is nu wel bekend. De kwaliteit is een van de belangrijkste mijlpalen voor mij als flowerartist.

  Het experimenteren met de droogbloemen en het creatieve gedeelte van onze passie is nooit opgehouden. Als Pampaskoning wil ik de wereld laten zien wat voor toegevoegde waarde hoogwaardige droogbloemen en zijdebloemen hebben voor de interieur en evenementen branche.

  Vandaag de dag worden droogbloemen en handgemaakte bloemstukken van PAMPASKONING dagelijks besteld binnen en buiten de EU, waardoor ik onmisbaar ben geworden voor de luxe segment van de evenementenbranche. Ook vind je mijn producten terug in landelijke, industriële, moderne, bohemian, botanischinterieur van jouw buurman of buurvrouw.

  PAMPASKONING / 5 - Reviews @