Tijdelijk gratis verzending vanaf 99 euro!
Droogzijde boeketten vanaf 129 euro!
Zet jouw datum op tijd vast bij ons.
Vandaag besteld voor 16:00, morgen in huis!
 • Nederlands
 • PAMPASKONING FLUFFY

  Terug naar overzicht

  48,00 Incl. btw

  (0)

  De fluffy pluimen zijn fluffy genoeg voor je interieur.

  • Koop 2 voor €38,40 per stuk en bespaar 20%
  • Koop 3 voor €36,00 per stuk en bespaar 25%

  Directe checkout

  • Op voorraad
  • 1-2 dagen

  Productomschrijving

  Beschrijving

  Dit zijn de FLUFFY pluimen. De mooiste van zijn soort. De grote pluimen en de lange stelen maken deze pluim geschikt voor zowel in een vaas voor op tafel, door de steel wat bij te knippen, of in een grote vaas op de grond waardoor je ze langer kan laten zodat ze hoger komen. De pluimen zijn echt extra Fluffy en deze pluimen komen in aantallen van 5 stuks waardoor je gelijk een mooie bos hebt zoals op de foto. De pluimen zijn professioneel gekweekt in kassen en zijn dus echt beige / cremig van kleur in tegenstelling tot vele buiten pluimen. Deze pluimen zijn exclusief voor die liefhebbers van de pampas pluimen. Alles is hand gekozen voor de consument dus elk bosje is gegarandeerd van hoge kwaliteit.

  Afmetingen:

  100 cm x 40 cm x 40 cm

  Onderhoud:

  De Pampas pluimen hebben geen onderhoud nodig, ze zijn gedroogd en kunnen direct in een mooie droge vaas geplaatst worden.

  Let op! De pampas pluimen zijn bij ontvangst altijd wat in elkaar door de verpakking, het is een natuurproduct dat zichzelf uitzet als het rechtop word geplaatst in een droge vaas. Binnen een week worden de pluimen van dag tot dag mooier en nemen ze de gwewenste vorm aan.

  Reviews Schrijf je eigen review

  0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

   PAMPASKONING / 5 - Reviews @