Tijdelijk gratis verzending vanaf 99 euro!
Droogzijde boeketten vanaf 129 euro!
Zet jouw datum op tijd vast bij ons.
Vandaag besteld voor 16:00, morgen in huis!
 • Nederlands
 • PAMPASKONING - 05 / Mar / 2023

  Bohemian chic thema gekozen, hoe match ik mijn bruidsboeket?

  Bohemian chic thema gekozen, hoe match ik mijn bruidsboeket?

  Eenmaal het thema gekozen voor jouw bruiloft, is een van de eerste dingen die jij uitzoekt een bruidsboeket en een trouwjurk. Dit artikel is leuk om te lezen en helpt bij het kiezen van een bruidsboeket. De zoektocht naar een bohemian bruidsboeket, waar moet je op letten en wat verstaan we onder bohemian chic.

  Het is zover, je bent ten huwelijk gevraagd en hebt het ja- woord gegeven. Dit betekend voor jou, heel veel oriënteren, plannen en regelen. Jouw bruiloft komt er aan en het is verstandig om ruim op tijd te beginnen met het oriënteren en plannen daarvan. Stiekem hoef je niet meer te oriënteren want jouw bruiloft is waarschijnlijk jouw grootste meisjes droom. Een elegante bruiloft in het thema bohemian chic, dat is wat jij graag wilt. Maar waar begin je? Vandaag gaan wij dieper in op het kiezen van een bohemian bruidsboeket dat past bij het thema boho chic.

  Bruidsboeket

  De keuze voor een bruidsboeket is bij het thema boho chic of bohemian chic niet extra moeilijk. Bohemian kent neutrale kleuren en met name beige is typisch bohemian. De bloemen die hier het best bij passen zijn vaak droogbloemen. Siergrassen als Pampas en miscanthus, droogbloemen als graan, gipskruid, de palmblad en bunny tails doen het erg goed.

  Nu heb je gekozen voor bohemian chic, dus wat valt er onder chic voor het bruidsboeket? Voor het bruidsboeket geldt bij het thema boho chic vooral de keuze van de bloemen en het handwerk. Kies voor een ervaren bloemist of zelfs droogbloemenspecialist als je streeft naar een bohemian bruidsboeket die voldoet aan de criteria "elegant & chic". De manier van werken, de ervaring en voorgaande opdrachten van de bloemist bepalen of het boeket "chic" is.

  Met bloemenkeuze wordt bedoelt de kwaliteit en materialen die door jouw bloemist of flowerartist worden gebruikt voor het samenstellen van jouw bohemian bruidsboeket. Dit gaat dan met name om de kwaliteit van de droogbloemen.

  Ga jij voor boho chic dan ga jij voor een droogbloemenspecialist en niet voor de bloemist in de buurt. Dit is niet omdat de bloemist geen boeket kan samenstellen, maar het materiaal die hij heeft liggen is vaak niet divers. Bij een bloemist in de buurt ben jij bijna altijd beperkt in de keuze van droogbloemen. Dit omdat de focus van een bloemist niet ligt op droogbloemen. Het kan heel goed dat er wat samengesteld kan worden, maar de bloemist zelf is beperkt tot enkele soorten droogbloemen die beschikbaar zijn voor hem/haar. Dit betekend dus dat jouw boeket uit een beperkt aantal soorten droogbloemen samengesteld kan worden. Er zal beslist wat in elkaar gezet kunnen worden maar beperk jezelf niet in diversiteit.

  Moet een bohemian bruidsboeket heel divers zijn in soorten bloemen? Je zou denken dat veel betekend mooier, of chiquer. Dit is niet altijd waar, kijk naar de style die jou het meest aantrekt hou je van druk of hou je van subtiel. Een boeket in het thema boho chic is vaak subtiel. Zoals aangegeven moet de bloemist kunnen voldoen aan bepaalde wensen van de bruid. Daarom is het goed om een bloemist of droogbloemenspecialist te kiezen die niet beperkt is in materialen. Dit betekend niet dat een boeket vol gooien met allerlei verschillende droogbloemen het gewenste resultaat is voor een bohemian bruidsboeket. Subtiel is de juiste keuze voor een elegant & chic bruidsboeket. Dus zorg ervoor dat je kan kiezen welke droogbloemen je graag terug ziet in jouw trouwboeket en laat het handwerk over aan de bloemist die jij de opdracht toevertrouwd.

   

   

   

  PAMPASKONING / 5 - Reviews @