Tijdelijk gratis verzending vanaf 99 euro!
Droogzijde boeketten vanaf 129 euro!
Zet jouw datum op tijd vast bij ons.
Vandaag besteld voor 16:00, morgen in huis!
 • Nederlands
 • PAMPASKONING - 25 / Apr / 2023

  Jouw droombruiloft by PAMPASKONING, wat is er mogelijk?

  Jouw droombruiloft by PAMPASKONING, wat is er mogelijk?

  Eenmaal jouw bruiloft aan het plannen heb je een weddingplanner nodig om de dag in te vullen, het verloop te ordenen en te regelen, en om de spanning weg te nemen van zo'n belangrijke dag. Als je als bruid of weddingplanner op de pagina van PAMPASKONING belandt, ben je vast op zoek naar diensten van hoge kwaliteit. En niet zomaar een dienst , jij bent op zoek naar de beste. Vandaag zal ik schrijven over wat je kunt verwachten bij het inschakelen van PAMPASKONING voor jouw bruiloft en wat wel en niet mogelijk is. Dit zijn belangrijke vragen voor jou en jouw weddingplanner.

  Eenmaal jouw bruiloft aan het plannen heb je een weddingplanner nodig om de dag in te vullen, het verloop te ordenen en te regelen, en om de spanning weg te nemen van zo'n belangrijke dag. Als je als bruid of weddingplanner op de pagina van PAMPASKONING belandt, ben je vast op zoek naar diensten van hoge kwaliteit. En niet zomaar diensten, jij bent op zoek naar de beste. Vandaag zal ik schrijven over wat je kunt verwachten van het inschakelen van PAMPASKONING voor jouw bruiloft en wat wel en niet mogelijk is. Dit zijn belangrijke vragen voor jou en jouw weddingplanner.

  Als je hebt gekozen of wilt kiezen voor PAMPASKONING, zoek je kwaliteit. Misschien heb je al van mij gehoord via via, social media of Google. Ik ben geen trend, maar tijdloos. Zo tijdloos als mijn handwerk of kunstwerk is, zo zal jouw herinnering aan een bruiloft waar ik aan heb bijgedragen zijn. Voor welke diensten kun jij bij mij terecht? Alles is mogelijk, maar het is altijd goed om een overzicht te hebben van de mogelijkheden voor inspiratie voor jouw specifieke bruiloft. Alles wat ik lever is op maat gemaakt, wat betekent dat jouw bruiloft naar jouw wensen wordt ingevuld. Beperk jezelf niet tot wat ik al heb gedaan en geleverd, maar deel jouw ideeën met mij. De volgende diensten zijn mogelijk.

  Ceremonie decoratie

  Ben jij op zoek naar ceremonie decoratie, dan kunnen wij hierin voorzien. Heb jij al een datum en locatie voor de cermonie dan kan jij de vormgeving daarvan aan mij overlaten. Als ceremonie decoratie kun je denken aan een prieel of backdrop, weddingstage, kaarsen en bloemstukken voor bij het gangpad, entree decoratie voor de ceremonie. Beperk jouzelf niet tot de genoemde mogelijkheden.

  Diner Decoratie

  Eenmaal de cermonie achter de rug, wil jij graag dineren met jullie gasten. Het vormgeven en decoreren van het diner, dat vaak voorafgaat aan het feest kan jij aan ons overlaten. Tafels decoreren, kaarsjes, bloemenwerk, centerpieces en nog heel veel andere mogelijkheden om jouw diner vorm te geven.

  Feestzaal decoratie

  De feestzaal is de zaal waar het uiteindelijke feest opvolgend aan het diner plaatsvindt. Alles wat jij nodig hebt om jouw feestzaal aan te kleden is mogelijk bij PAMPASKONING. De weddingstage, de table setting, de familie tafels, decoratie letters, lichtletters, centerpieces, bloemenbogen, flowerwall of pampas wall, palm wall, backdrop, bruidsbank of bruidsbankje of een welkomstbord. Ik denk met jou mee, maar de keuze ligt bij jou. Jij vult jouw bruiloft in en ik lever het mooie werk dat bij jouw wensen past. Voor bruiloft decoratie voor jouw feestzaal hoef jij jouzelf niet te beperken tot de opgenoemde mogelijkheden.

  Weddingstage

  De weddingstage is het podium of middelpunt van jouw bruiloft. Deze is bedoeld voor het bruidspaar en voor foto's en video's. De gasten kijken toe en jullie staan in het middelpunt van de dag. De weddingstage wordt altijd mooi aangekleed, omdat dit de aandacht trekt, de hoek is waar veel foto's en filmpjes geschoten worden, en zoals de definitie van het woord stage, het is jullie podium of spot voor de dag.

  Voor de weddingstage heb je nodig een backdrop, dit kan een flowerwall zijn of een pampaswall. Of een unieke complete weddingstage zoals de PK-THRONE of een mooi op maat gemaakt bloemstuk voor een bloemenboog. Optioneel is het kiezen voor een bruidsbank of niet. De een doet dit wel de ander niet. Dit is afhankelijk of jij graag staat voor de backdrop voor de foto's en video's of dat je graag zit voor een backdrop.

  Tafels & stoelen

  Bij de vormgeving van jouw bruiloft horen ook de stoelen en tafels. Heeft de locatie stoelen en tafels dan kunnen wij deze gebruiken. Heeft de locatie dit niet? Geen probleem, dan kan jij voor stoelen & tafels ook terecht bij ons. De stoelen & tafels waarover wij beschikken variëren van style tot kleur. Zo vinden wij altijd stoelen & tafels die goed bij jouw bruiloft passen.

   

  Bedankjes

  De bedankjes zijn eigenlijk kleinigheidjes die gasten krijgen ter herinnering aan jouw bruiloft. De bedankjes hoeven niet erg uitgebreid maar het is wel leuk dat zo'n bedankje bijblijft. De beste manier om dit te doen is om dan te werken met iets dat eeuwig houdbaar is. Ook de bedankjes kunnen wij voor jouw verzorgen.

   

  Welkomstbord

  Het welkomstbord is het visitekaartje op de grote dag zelf. De gasten komen aan op locatie en parkeren de auto. Vervolgens lopen ze de cermonie locatie of feestzaal naar binnen.

   

  Vuurwerk & Rook

   

   

  Lichtinstallaties

   

   

  Tafels & stoelen

   

  PAMPASKONING / 5 - Reviews @